25 | 06 | 2018
Anunt Public

Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, cu sediul in Bulevardul Libertăţii, nr. 14, sector 5, Bucureşti, titular al proiectului, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de revizuire a etapei de încadrare nr. 14/19.06.2014 pentru proiectul: ,,Ro-NET -  Construirea unei infrastructuri naţionale de broadband în zonele defavorizate prin utilizarea fondurilor structurale" propus a fi implementat Ia nivel naţional care nu se supune evaluarii impactului asupra mediului şi nu se supune evaluării adecvate.

 

 Decizia autoritătii de mediu, precum şi informatiile care au condus la luarea deciziei pot fi consultate Ia sediul autoritătii coompetente pentru protectia mediului: - Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului, str. Splaiul Independentei nr. 294, sector 6, Bucureşti;

 în zilele de Luni - Joi, intre orele 08:30-15;00 şi Vineri intre orele 08:30-13:30  şi la sediul Ministerului Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informatională, Bulevardul Libertăţii, nr. 14, sector 5, Bucureşti.

 

 Draftul deciziei etapei de incadrare este afisat pe pagina web a A.N.P.M. (www.anpm.ro) accesând domeniul Reglementari / Acord de mediu / Drafturi acte de reglementare.

 

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului: Agenţia Nalională pentru Protecţia Mediului, Splaiul Independenţei nr. 294, sector 6, Bucureşti şi la următoarea adresă de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza în termen de 10 zile de la publicare.