1. Operatorii de transport care au depus documentaţiile de obţinere a licenţelor de traseu pentru curse regulate speciale  au obligaţia să se prezinte la Autoritatea de Transport Public pentru refacerea sau actualizarea documentelor necesare obţinerii licenţei solicitate.

2. În vederea actualizării programului judeţean de transport rutier public de persoane prin curse regulate, pentru perioada 2008 – 2011, vă solicităm să ne transmiteţi propuneri de modificare a acestuia, până in data de 31.01.2009, conform Ordinului 353/2007 pentru aprobarea Normelor de aplicare a Legii serviciilor de transport public local nr. 92/2007. 

3. Operatorii de transport care au înlocuit mijloacele de transport titulare sau şi-au suplimentat parcul auto au obligaţia să notifice Autoritatea Judeţeană de Transport Public, conform art. 18 alin. (2) din Ordinul 353/2007.

4. În vederea fundamentării propunerilor de tarif pentru traseele cuprinse în Programul judeţean de transport rutier public de persoane prin curse regulate, pentru perioada 2008-2011, operatorii de transport au obligaţia, conform Ordinului nr. 272/2007 pentru aprobarea Normelor cadru privind stabilirea, ajustarea şi modificarea tarifelor pentru serviciile de transport public local de persoane al Preşedintelui ANRSC, să depună un memoriu justificativ  tehnico – economic  (conform formularului ataşat) cu precizări privind următoarele elementele de calcul:
- cheltuielile cu combustibili şi lubrifianţi;
- amortismente;
- întreţinere – reparaţii;
- piese de schimb;
- anvelope;
- forţa de muncă;
- impozite;
- autorizaţii;
- asigurări;
- alte taxe utilizate.

Descarcă :
Nota de fundamentare