Comunicat de presă (publicat în data de 14.09.2017)

Comunicat presă Programul „Lapte-corn”

Consiliul Judeţean Galaţi a finalizat procedurile pentru derularea Programului “Lapte -corn” şi a început livrarea produselor în şcoli.

“Am ales varianta acordurilor-cadru pe doi ani, astfel încât să nu repetăm procedurile de licitaţie în fiecare an. Am depus toate eforturile pentru a putea livra produsele în prima săptămână de şcoală. Am cerut firmelor care au câştigat licitaţia două lucruri: seriozitate şi să livreze produse de calitate”, a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Programul “Lapte-corn” se împarte în patru loturi, în funcţie de zona în care se va face livrarea produselor  – Galaţi, Tecuci, Pechea şi Târgu Bujor. Pe componenta lapte va livra SC Agropan Star SRL (toate cele patru loturi). Pe componenta corn, pe zona Galaţi, licitaţia a fost câştigată de SC Alpiline SRL, iar  SC Logistic Media Pop Art SRL a câştigat licitaţia pe zonele Tecuci, Târgu Bujor şi Pechea.
Valoarea acordurilor-cadru (pe doi ani) este urmatoarea:
Componenta lapte  – Galaţi – 4.943.106 lei, fără TVA  –
                                    – Tecuci – 3.000.564 lei, fără TVA
                                    – Pechea – 2.364.163 lei , fără TVA
                                    – Târgu Bujor – 2.045.962 lei, fără TVA
Componenta corn  -Galaţi -1.680.000, fără TVA
                                   – Tecuci – 1.071.630, fără TVA
                                   – Pechea – 844.344, fără TVA
                                   – Târgu Bujor – 730.701, fără TVA
Vor beneficia de acest program 21.795 de elevi din zona Galaţi, 13.230 de elevi din zona Tecuci, 10.424 de elevi din zona Pechea şi 9.021 de elevi din zona Târgu Bujor.
Anterior ANUNT PUBLIC-2- (publicat 13.09.2017)

Link-uri Utile

Biblioteca „V.A.Urechia” Galati