Galerie foto – Schimb de experienţă Galaţi

Schimbul de experiență organizat  în perioada 15 – 19 februarie 2022 la Galați,

între cadrele medicale din Raionul Hîncești și județul Galați

 

 

Delegația din Raionul Hîncești a fost formată din opt cadre medicale și trei reprezentanți ai echipei locale de proiect, iar la activitățile desfășutare în ultima zi a evenimentului au participat și domnul Iurie Levinschi – președintele Consiliului Raional Hîncești, precum și doamna Lilia Tănase – vicepreședinte, care au avut și o întâlnire oficială cu domnul Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

În cadrul schimbului de experiență au fost organizate vizite de lucru și întâlniri cu personalul medical de la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” și personalul medical de la Spitalul Orășenesc Tg. Bujor. Cu această ocazie, cadrele medicale din Raionul Hîncești s-au putut întâlni cu cadre medicale gălățene, au putut face schimburi de opinii și de bune practici cu aceștia și, nu în ultimul rând, au putut vedea investițiile realizate în ultimii ani, prin implementarea unor serii de proiecte finanțate cu bani europeni, bani din bugetul propriu al Consiliului Județean Galați, precum și de la bugetul Ministerului Sănătății.

Schimbul de experiență s-a finalizat cu o reuniune de lucru care a avut ca temă principală sistemul sanitar din județul Galați și Raionul Hîncești, reuniune la care au participat și managerii spitalelor din subordinea Consiliului Județean Galați.

 

{loadposition 17Iunie20225}

 

 

Distribuie:
Anterior Semnare parteneriat colaborare dintre C.J. Galaţi şi Consiliul Regional Aquitaine – Franţa (video)

Link-uri Utile

Biblioteca „V.A.Urechia” Galati

TUR VIRTUAL

cjgalati.ro © 2023