Se lucrează intens la extinderea și modernizarea Centurii Municipiului Galați

Consiliul Județean extinde și modernizează Centura Municipiului Galați cu aproximativ 41 milioane de euro.

Mai exact, se toarnă cel de-al doilea strat de asfalt între intersecția cu strada Oltului și strada Prelungirea Brăilei până la Viaductul Sidex.

Tot în cadrul acestei etape de așternere a mixturii asfaltice, continuă lucrările și pe tronsonul cuprins între Talcioc și bulevardul George Coșbuc.

De asemenea, se lucrează și la realizarea rampelor Viaductului hobanat, iar pentru extinderea părții carosabile la patru benzi, au fost îndepărtați stâlpii existenți din zona cuprinsă între depozite și bulevardul George Coșbuc.

„Centura Galațiului este un obiectiv de investiții strategic de care va beneficia întreaga comunitate gălăţeană, extrem de important pentru siguranța și decongestionarea traficului rutier în zona municipiului Galați.

La finalul lucrărilor, Drumul de Centură va avea patru benzi de circulaţie de la intersecţia cu bulevardul Brăilei şi până la ieşirea în bulevardul George Coşbuc, respectiv două benzi de circulație pe tronsonul cuprins între strada Alexandru Măcelaru și strada Basarabiei”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Lucrările la Drumul de Centură se desfăşoară etapizat, fără a întrerupe total circulaţia.

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 41 milioane de euro cu TVA.

De asemenea, lucrările sunt realizate de către Asocierea S.C. ANTREPRIZA DE CONSTRUCTII DRUMURI AUTOSTRAZI S.R.L. & S.C. MAVGO HOLDINC S.R.L. HYDROSTROY AD & S.C. SPC ELITE CONSULTING S.R.L.

Distribuie:
Anterior Peste 6000 de oameni au sărbătorit Ziua IEI, la Galați

Link-uri Utile

Biblioteca „V.A.Urechia” Galati

TUR VIRTUAL

cjgalati.ro © 2023